Да релаксираш над океана – курота Grand Park Kodhipparu на Малдивите

Няма нищо по хубаво от това да се унесете в сладък сън с нежния звук на вълните. Шанс да се насладите на целия този спектакъл ви е предоставен от Grand Park Kodhipparu на Малдивите.
Както всяка луксозна оферта и този хотел предлага на своите гости и посетители да си вземат почивка от света . Като освен това да е отдадат на пълен релакс в техните уникални легла над океана. Хора от цял свят отиват там да могат да си починат и да се насладят на компанията по един наистина магичен начин.

Курортът се намира на собствен остров в северния атол Мале и е само на 20 минути пътуване с лодка от летището Той се състои 120 вила и повечето от тях са разположени над водата, но има и такива, който се намират на плажа. За да се насладите на легло рапзоложено над водите на оекана на нощ струва 400 долара.
Този тип вили са истински хит на Малдивтие и много курорти залагат именно на тях да могат да привлекат повече гости. 
Преди 2 години Soneva Jani представил страхотна и много луксозна вила с пързалка. Тя успя да привлече вниманието на целия свят и то само за няколко дни.Според маркетинг мениджъра на комплекса този тип легла са едни от най-популярните и има най-много позитивни коментари от гостите за тях.

Източник: http://www.luxurytopics.com/travelling/hotels/would-you-like-to-sleep-above-the-ocean

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top