Lexus представи своята първа луксозна яхта LY 650

Производителят на коли за пръв път представи своята луксозна яхта  LY 650 в Бока Ратон, Флорида. Дизайнът на този впечатляващ плавателен съд е на италианската дизайнерска фирма Nuvolari Lenard със съдействието на  Lexus разбира се.

Екстеиорът включва два цвята с елегантни извивки на покрива, който черпи вдъхновение от спортните купета. Във вътрешността яхтата е също много комфортна. Има просторен салон с два стола за капитана и три легла в долната част за настаняване на до 6 човека. Салонът също е с удобни дивани, а каютите са достатъчно просторни.

Когато става въпрос за технологии яхтата предлага инновативна система за контрол на различни функции Един от най-добрите елементи за този плавателен съд, е че собствениците могат да включват и изключват различни неща от яхнатата, като климатичната система или осветлението директно от телефоните си. За капитана има джойстик, който му позволява да контролира.

Корпусът е конструиран от карбоново закалена пластмаса, което я прави здрава и бърза. По отношение на мощност яхтата предлага 2700 к.с благодарение на двата си двигателя.

Източник: https://luxatic.com/lexus-launched-its-first-ever-luxury-yacht-the-ly-650/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top