Луксозен апартамент с впечатляваща гледка

ZZ Architects е една от водещите фирми за интериорен дизайн в Индия. Компанията е основана в Мумбай и предлага професионални решения по отношение на архитектура и интеиорен дизайн. Фирмата получава награди за своите проекти вече почти десетилетие. Те са разработили множество проекти в луксозен стил.

Жилището което ще Ви представим днес се намира в Уолкшевар, Индия. Имотът е просто фантастичен и уникален и е с гледка към брега на Мумбай. Въпреки, че цялостното оформление е на стандартен тип апартамент има опит да се създаде нещо необикновено както по отношение на интеиор и декорация. Като резултата от това е просто ексцентричен и  феноменален.

Специално е заложено на големи прозорци с минимално количество рамки, за да могат гледките да не бъдат възпрепятствани от нищо. Предизвикателството е било да се направи жилището по-уединено. Ниските тавани и гредите на конструкцията е трябвало да играят ролята на камуфлаж и да направят разделението на пространства незабележимо.

Всекидневната е резултат от микс на текстури, цветове и дори стилове. Геометричните форми в стените, осветителните тела, някак си арт-деко интериорния дизайн в подовете се сместват като създават естетична атмосфера в дневната. Разположението на дивана създава социална атмосфера и свързва гостите в иначе по-скоро формата всекидневна.

Трапезарията е проектирана с красив изглед. При нея е заложено на отразяващи повърхности, стилна маса и много интересен полилей.

Кухнята разполага с остров от матово стъкло и извити шкафове. Декорацията е в бяло с мраморни подове Оборудването е последен писък на модата,  и има  специално разположение, което допълва перфектно интеиорния дизайн.

На последно място, но не и по значение е спалнята. Леглото заема централна роля и е така разположено да може максимално да се наслади на изгледа към морето. Всеки елемент тука е специално подбран да се създаде чувството за комфорт.

Източник: http://www.luxurytopics.com/living/interiors/luxury-apartment-facing-the-queen%E2%80%99s-necklace

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top