Луксозната вила на Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо реши да закупи красива и стилна вила с 4 спални в Марбела, Испания. Това е един от най-луксозните имоти, който сме виждали. Тя е разположена в непосредствена близост до дома на Конър Макрегър.

Вилата се намира в близост до голф игрището La Resina и предлага панорамни гледки към Средиземноморието. Къщата предлага монолитна структура с изчистени модерни форми и фасада, която осигурява някой от най-впечатляващите изгледи.

По отношение на интериора е заложено на големи прозорци от пода до тавана. Те позволяват на натуралнта светлина да влезе във вилата с отворен план. Имотът на два етажа с общо 4 спални и е свързан от „плаващи“ стълби. Те са толкова елегантни, колкото останалата част от декора.

Основната спалня имa огромен гардероб и баня, които определено са по-големи от тези, които сме виждали. Вилата предлага високотехнологична  автоматична система, която да контролира осветлението, климатизацията и други системи.Къщата предлага още винарна, фитнес зала, домашно кино и просторна и луксозна градина (достатъчно голяма за частни мачове).

Източник: https://luxurylaunches.com/celebrities/take-a-look-inside-cristiano-ronaldos-1-6-million-spanish-villa-that-comes-with-an-infinity-pool-and-cinema-room.php

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top