Луксозният комплекс Halekulani Okinawa в Окинава, Япония

Луксозният комплекс  Halekulani Okinawa  направи своя дебют на остров на Окинава в Япония. Хотелът комбиниран лукса и изискаността с натуралната енергия на острова. Комплексът е построен като оазис където небето, земята и морето се събират. Хотелът предлага 360 стаи за гости (включително 47 апартамента) и 5 вили с красива гледка към морето и плажовете.

Комплексът е разработен от популярната международна фирма Champalimaud Design и модерелиран на базата на дъщерния хотел Halekulani Waikiki. Интериорите в стаите за гости обхващат философията на компанията за елегантност и комфорт.
Хотелът предлага 4 ресторанта, който предлагат на гостите и посетителите превъзходна кухня. Те са ръководени от готвача с 2 звезди Мишелин Hiroyasu Kawate и предлагат традиционни френски ясти комбинирани с инновативни японски съставки.
Гостите могат да се насладят горещите извори на комплекса, да се разходят по плажовете или да релаксират край басейна.  Това разбира са само част от нещата, които могат да ви предложат. Допълнително има и СПА център  с процедури, от който може да се енергизирате и  да освободите от стрес тялото си. Специално разработени  от професионален екип програми се грижат за доброто прекарване на гостите: екскурзии из острова, въведение в каратето и др.

Източник: https://luxexpose.com/halekulani-okinawa-is-a-portal-to-the-best-of-okinawa/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top