Мезонетът на Бет Мидлър в Манхатън

Разположен в сърцето на Манхатън, този красив апартаментът е собственост на Бет Мидлър. Жилището е с площ 650 кв.м. и има някои от най-впечатляващите гледки в Ню Йорк. Известната певица, текстописка, актриса и комедиен актьор е решила заедно със съпруга си, че техния 14 стаен мезонет е прекалено голям за тях. Поради тази причина са го обявили за продажба с цена 50 милиона долара.

Жилището е на 3 етажа и е разположено в сграда, която е била построена през 1920. Апартаментът предлага страхотни гледки над Сентръл парк и Манхатън. Най-просторна тераса от този мезонет е с площ 278 кв.м.

Всекидневната е с уютна камина и тераса с изглед към Манхатън. Жилището има и спирално стълбище, дъбови подове, голяма трапезария, кухня в кънтри стил и уреди последен писък на модата. Към кухнята има и друга тераса, която посреща слънцето за добро утро.

Какво още: имаме градина, тераса на покрива, библиотека, студио за музика и много други. Основната част от мезонетът  е на 15ия етаж и се състои от 6 спални, 6 бани, семейна стая, фитнес и още. Основната спалня също е с камина и гардеробна.

Източник: https://luxatic.com/bette-midlers-manhattan-penthouse-is-on-the-market-for-50-million/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top