Мезонетът на Матю Пери

Този мезонет е разположен на 40-ия етаж на изключително луксозна сграда в Лос Анджелис. Жилището е с площ 846 кв.м. и предлага впечатляващи гледки във всяка посока. Имотът има 4 тераси.

Звездата от „Приятели“ взе този красив апартамент, който заема цял етаж от небостъргача преди 2 години. По това време той плати 20 милиона за него и в момента го е пуснал за продажба за 35 милиона. Все пак този страхотен имот е получил значителен ремонт след като е бил купен от него.

В момента жилището има 4 големи спални, всекидневна и нещо като стая с холивудска тема за спокойна кино вечер. Едно от най-впечатляващите помещения е главната спалня със страхотни стени от извито стъкло, уютна камина, 2 бани, 2 вградени гардероба и дрешник.

Но все пак най-красивото от този мезонет са огромните прозорци от пода до тавана във всекидневните зони предлагащи страхотни гледки към Лос Анджелис и планината Санта Моника. В сграда която се намира има 24 часова охрана, добре оборудван фитнес, частни градини, 22 метров басейн и др.

Източник: https://luxatic.com/friends-star-matthew-perry-wants-to-sell-his-la-mansion-in-the-sky-for-35-million/

               

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top