Необикновена и атрактивна колекция бижута

Всяка колекция бижута създадена от компанията Van Cleef & Arpels има своя специфична тема. Известният френски дизайнер обикновено избира определен камък от интересен източник, като вдъхновение за своите нови продукти. Един скорошен пример за това е една от последните колекции на фирмата, носеща наименованието „Тайната“. Тя обхваща в себе си идеален микс на скъпоценни камъни и механични изображения вдъхновени от природата.

Тази колекция всъщност е идеален пример за игра на криеница, като същевременно е толкова креативна и атрактивна. Заложено на много техника при нейната изработка. За да се постигне силен ефект са отделени стотици часове работа, за да могат всички детайли да бъдат идеално допълнени от скъпоценните камъни. Това се постигне без да се застраши комфорта и лукса.

Разбира се красотата не е евтина и тази колекция струва на известната копания 5 години мечти и въображение. Това е една доста добра цена, ако питата нас. В новите предложения има около 100 топ продукта и те представят по уникален начин таланта и уменията на бижутера, които ги е създал.

Колекцията е чаровна, доста изненадваща и луксозна, което е идеален синхрон с традициите на  Van Cleef & Arpels. Компанията има репутация на създава символи, който стават незабравими талисмани, спомени и скъпи лични предмети. Вдъхновени от природата и амулети тази „тайна“ колекция ни напомня за тайна градина със скъпоценни камъни, цветя, екзотични дървета, песни на птички и ято пеперуди.

Източник: http://www.luxurytopics.com/Jewellry/unusual-jewelry-collection-inspired-by-secrets

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top