Новият Макларън беше представен на фестивалът в Goowood

thumbnail

Новият Макларън GT беше представен по време на фестивалът в Goodwood. Тази кола е опит на марката да прескочи от света на скоростните изпълнения и да се прехвърли в ерата на комфорта и изискаността.

Разработена и изпълнена като модели като Порше 911 и Астън Мартин DB11, новият Макларън има карбоново тяло (с което компанията е известна). Към това добавяме отличителен стил и лукс и това наистина очарова всички гости на събитието с някои изключения. Когато вратите на модела се отворят пред шофьора се разкрива много луксозен интериор. В колата е заложено на напа кожа, скрито осветление и ергономични седалки. Моделът предлага най-съвременната информационна система, която е имало до сега. Производителят е заложил на много забавни опции, навигационни инструменти и репорти за трафика в реално време. За озвучаването отговаря премиум аудио система от Bowers & Wilkins с 12 колони.

След като говорим за Макларън, неговият GT модел не е нещо, което не е което трябва да бъде пренебрегнато. С ускорение от 0 до 100 за 3.2 секунди, този модел предлага максимална скорост от 326 км.ч. Тъй като това не е първия модел на компанията от този тип, то представя нейния първи опит да достигне до един съвсем нов пазар.

Конкуренти като Ламборгини, Бентли и Ролс Ройс опитват своя късмет със SUV сегмента и Макларън планира да се фокусира на нещо съвсем различно. Цената за този модел е 204 хиляди долара.

Източник: http://www.luxurytopics.com/luxury-toys/Luxury-cars/new-mclaren-presented-at-goodwood-festival-of-speed

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top