Overmarine представи новата Mangusta Sport 104 на фестивала за яхти в Кан

Новият плавателен съд от компанията Overmarine Group с наименованието Mangusta Sport 104 беше представен на фестивала за яхти в Кан. Проектирана от брилянтния Igor Lobanov новата яхта има спортен и агресивен вид с висококачествен интериор и много удобства.


Италианският производител се е опитал да продължи модата за скорост, комфорт и естетика, на което е заложено и при този плавателен съд. В задната  си част яхтата има гаражната врата и тя е получила освежаване, което допринася за агресивния вид на яхтата. Гаражът е достатъчно голям да може да се побере триместен джет. Също в тази зона под арката на радара има  красива палуба, на която може да релаксирате цял ден.


Интериорът ни напомня на средиземноморски стил, с големи прозорци около главния салон на яхтата. Оформлението му се предлага в различни стилове според желанията на собственика. Яхтата е оборудвана с високотехнологична информационна система и  стъклен покрив, като всяка от тези системи се контролира от дистанционни. Максималната скорост на плавателния съд е 35 възела.

Източник: https://luxatic.com/overmarine-unveiled-their-new-mangusta-sport-104-at-the-cannes-yachting-festival/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top