Вила в американски стил във Венеция

thumbnail

Когато предприемача Massimo Scatto решил да купи тази вила, той минавал през важни промени в личния и професионалния си живот. След като е работил като мениджър продажби за международна копания за няколко години на него му се е налагало да пътува постоянно за работа. Той се е връщал у дома само за кратко, през уикенда. Предприемача взел решение да започне собствен бизнес. Той започнал само с няколко служители и с удобството на офис, който е само на 10 минути от дома му.


Разположена в градски район в покрайнините на Венеция, тази къща е проектирана от архитекта Roberto Driusso. По време на покупката само част от вилата е била готова и клиента е имал възможност да избере декора за градина и интериора.

Външната зона, която е около 1000 кв.м. разполага с плувен басейн с размери 12×4, който заема част от градината, но често се използва от семейството през лятото. Интериорът на вилата е 300 кв.м. Мазето предлага трапезария, стаи за гости и гараж.

Приземният етаж е с отворен план и приблизителна площ от 110 кв.м. Той включва  всекидневна, трапезария и кухня. Красиво стълбище води до първия етаж където са разположени и спалните помещения.
Интериорният дизайн за този проект е избран да осигурява максимално количество слънчева светлина. Той също така е внимателно подбран от собственика да осигурява баланс и изисканост. Това се постига благодарение на идеалния баланс между материалите.

Източник: http://www.luxurytopics.com/living/luxury-villas/the-pursuit-of-well-being-american-style-villa-in-venice

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top