Впечатляваща нова яхта от Sunseeker

thumbnail

Производителят на яхти Sunseeker, ни изненада с един от последните си проекти –  Sunseeker 76. Това е една много интересна, стилна и елегантна яхта. Въпреки, че е дълга 23 метра имате усещането е, че се намирате на много по-голям плавателен съд. Това е така благодарение на добре оползотвореното пространство и множеството удобства, които се предлагат.

Новата яхта има може би най-добрата предна палуба и идеално място за социални занимания. Допълнително може да се поръча и джакузи. От компанията при проектирането на своите  плавателни съдове винаги са залагали към вниманието към детайлите. И в този случай не са се отклонили от този път.


Брилянтният дизайнер – компанията Poole- е проектирала основната палуба като интериор с отоврен план, панорамни прозорци и страхотна кухня. В долната част на яхтата има големи прозорци на трюма. Те позволяват на светлина да влезе и да създаде чувството за пространство.
По отношение на мощността плавателния съд има дивгатели с мощност 1550 к.с., които му осигуряват максимална мощност от 32 възела и обхват от 644 морски километра.

Източник: http://www.luxurytopics.com/luxury-toys/yachts-and-boats/amazing-new-sunseeker-yacht

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top