Впечатляваща вила в Сао Пауло, Бразилия

thumbnail

Този великолепен имот е проектирана от бразилското студио FGMF Arquitetos. Къщата се намира в Сао Пауло. Погледната от улицата тя не изглежда нещо кой знае колко впечатляващо, просто няколко бели куба, които са допрени един до друг. От вътрешността, обаче нещата са по съвсем друг начин – къщата осигурява 4 спални, красива и стилно декорирана градина и басейн.

Това което впечатлява в тази постройка е нейната структура наподобяваща тетрис с различни форми и размери. Всяка стая от вилата  предлага красива гледка над Сао Пауло, както и разбира се това се получава и от басейна с инфинити ефект. Това се постига благодарение на големите прозорци, които през деня осигуряват максимално количество слънчева светлина в целия дом.

Всекидневната е просторна и ефирна и много красиво допълнена от стъклени плъзгащи се врати. Тънки колони, който ефектно допълват интериора са избрани от дизайнерите при конструкцията. Стъклените врати на приземния етаж отварят на посетителите изглед към стилна и миналистична градина с веранда.

Тъй като вилата е построена на хълм архитектите е трябвало да се уверят че зеленината, малките стълби и басейна са в идеален синхрон. Към къщата има и отделна постройка играеща като ролята на зона за партита. Както разбира се останалата част от къщата и тя има формата на тетрис със плъзгащи стъклени врати, собствена баня и мазе.

Източник: https://www.luxuo.com/properties/luxury-locations/this-casa-in-sao-paulo-is-a-vision-in-white-among-rolling-green-hills.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top